affiniteit met gezond eten?

Kom werken bij freshly chopped!

VACATURE Franchisenemer

Om gezond en vers eten voor heel Nederland toegankelijk te maken, hebben we jouw hulp nodig! We zoeken nog franchisenemers voor restaurants in heel Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Breda, you name it!

Wat is freshly chopped?

Freshly Chopped is een Quick Servicerestaurant, waar gezonde en verse maaltijden worden geserveerd. Ons motto? Eat good, feel good! We serveren verse salades, wraps, smoothies, sappen, maar ook warme gerechten zoals onze burrito’s en hotpots. Alle verse ingrediënten worden “gechopped” met het Mezzaluna mes. Gasten kunnen gemakkelijk en snel een gezonde maaltijd afhalen.

Freshly Chopped is een Iers franchiseconcept, met al meer dan 60 restaurants in Ierland, de UK en Cyprus. In maart opende we het eerste filiaal in Leiden en in september is het tweede filiaal in de Markthal in Rotterdam geopend. We verwachten de komende tijd flink te groeien: we willen dit jaar minimaal 1 restaurant per maand openen, en hierna verder uitbreiden naar Europa.

Met de toenemende vraag naar gezond en vers eten, en de schaarse beschikbaarheid hiervan, is Freshly Chopped de toekomst! Met een relatief kleine investering, word jij onderdeel van de Healthy Food revolution. Een unieke food experience, op elk moment van de dag!

Meer weten over franchisenemer worden bij Freshly Chopped? Laat je gegevens achter en Norbert (franchise acquisition) zal contact met je opnemen!

Deel deze vacature!

Ontvang meer informatie!

Solliciteer binnen 1 minuut

Word jij onze nieuwe Chopper?