GEZOND ETEN OP KANTOOR?

BEDRIJFSLUNCH BESTELLEN

BEDRIJFSLUNCH bestellen

Als werkgever willen we goed voor onze werknemers zorgen: goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en een fijne werkomgeving. Misschien heb je zelfs een bedrijfskantine, of bestel je regelmatig catering. Een broodje kroket op zijn tijd is heerlijk, maar voldoet jouw bedrijfslunch ook aan de richtlijnen van het Voedingscentrum? En zijn deze producten dan ook duurzaam verpakt? Freshly Chopped kan jou helpen bij het positief beïnvloeden van het eetpatroon van jouw werknemers.

Onze gezonde en verse salades, wraps, burrito’s, soepen, sappen en smoothies zijn een gezonde en voedzame maaltijd. Daarnaast kunnen we rekening houden met alle dieetwensen (halal, vegetarisch, veganistisch) en allergenen. En niet onbelangrijk: onze verpakkingen zijn duurzaam!

boxEN om te delen

Ben je op zoek naar een verzorgde lunch of diner voor op kantoor? Kies dan voor een van onze business boxen. Kies hierbij uit grote salades om te delen, of kleinere wrap bites. De business box kan eenvoudig worden uitgebreid met verse sappen en/of smoothies, vers fruit, of zakjes chips of gezonde repen.

De business boxen zijn eenvoudig online te bestellen en beschikbaar voor afhalen en bezorgen. Bekijk onze flyer voor meer informatie!

BESTEL VAN HET MENU

Liever losse items van het menu bestellen? Ook dat is geen probleem! Maak een selectie van salades, wraps, acai bowls, smoothies en/of sappen en wij zorgen dat het voor je klaar staat of bezorgd wordt.

CATERING OP MAAT

Uiteraard denken we ook graag met je mee naar op maat gemaakte catering! Denk hierbij aan het inrichten van jouw bedrijfskantine of het aanleveren van producten voor een gezonde automaat. Zo maken we het samen mogelijk om gezond eten nog makkelijker te maken, ook op de werkvloer! Neem contact op via ons contactformulier op deze pagina!

Bezorging

Wil je dat wij een gezonde bedrijfslunch of diner bezorgen bij jou op kantoor? Dat kan! Graag ontvangen we jouw bestelling een dag van tevoren via de website, iOS of Android app. Bekijk de bezorgvoorwaarden per restaurant op deze pagina of neem contact op het met restaurant.

Betalen op factuur? Neem dan contact op met het restaurant via de mail.

Liever een kleinere bestelling laten bezorgen? Freshly Chopped bezorgt ook via Thuisbezorgd en UberEats.

NEEM CONTACT OP

Zakelijke catering