affiniteit met gezond eten?

FRESHLY CHOPPED FRANCHISE FORMULE

FRESHLY CHOPPED FRANCHISE FORMULE

Freshly Chopped is een gezond en duurzaam Quick Service Restaurant dat in 2012 is opgericht door de Ierse Brian Lee en Andy Chen. Het is een snel groeiend, internationaal franchiseconcept. Momenteel telt de formule meer dan 51 vestigingen in Ierland (11 company stores en 40 franchise stores), het Verenigd Koninkrijk en Cyprus.

Freshly Chopped staat in het teken van gezond en vers. De franchisegevers wilt gezond en vers eten voor iedereen mogelijk te maken. Bij Freshly Chopped worden salades, burrito’s en hot pots voor het oog van de gast bereid. De naam van de formule is afgeleid van de wijze waarop gerechten worden bereid. Met behulp van een Mezzaluna-mes worden de ingrediënten à la minute “gechopped”. De formule werkt enkel met producten die vrij zijn van E-nummers, toegevoegde suikers en andere toevoegingen. De salade bowls zijn 100% natuurlijk afbreekbaar en alle andere verpakkingen zijn vervaardigd van recyclebaar materiaal.

FRANCHISING BIJ FRESHLY CHOPPED

Als franchisenemer bij Freshly Chopped wordt je onderdeel van een snelgroeiend concept. De vraag naar gezond en vers eten groeit sterk binnen de maatschappij.

Naast de mogelijkheid om maaltijden vers te laten bereiden, kan er ook gebruik gemaakt worden van Click & Collect. Daarnaast kan de franchisenemer er al dan niet voor kiezen om bedrijfslunches op locatie te leveren. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een Freshly Chopped shop-in-shop concept te openen op locaties als een tankstation of universiteit. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Vanuit het hoofdkantoor word je begeleid bij het vinden van de juiste locatie, het investeringsmodel en gedurende de opstartfase van jouw eigen onderneming. Ook zullen er diverse trainingen vanuit het hoofdkantoor worden aangeboden om van jouw vestiging een succes te maken.

WIE ZOEKEN WIJ?

Een franchisenemer bij Freshly Chopped deelt de kernwaarden van de formule. Je staat achter de visie met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je hecht veel waarde aan verse en gezonde producten. Daarnaast ben je gepassioneerd over het concept, beschik je over leiderschapsvaardigheden en houd je ervan hard te werken. Dit alles om de gast een uitzonderlijke klantervaring te garanderen. Bovendien zie je het als een uitdaging om het Ierse concept binnen de Nederlandse markt uit te breiden tot een succes.

Become a franchisee!

Franchise

Hoe word je franchisenemer?

1. Meld je aan

Wij willen samenwerken met een franchisenemer die onze passie voor gezonde voeding deelt, ervaring heeft in de horeca, goed is in het motiveren en stimuleren van mensen, ambitie heeft om binnen een bedrijf te groeien en toegang heeft tot financiële middelen. Vul het aanvraagformulier in en kijk of het een match is.

2. Kom eens langs voor koffie (of een smoothie)

In deze volgende fase plannen we een gesprek om je interesse, motivatie en ambitie te bespreken en je kennis te laten maken met ons franchisemodel. Wij vertellen je alle ins-en-outs van het concept en bespreken je doelstellingen en plannen als franchisenemer. Om te kijken of de match er echt is, kan meedraaien op de werkvloer onderdeel zijn van het selectieproces.

3. Let’s talk about money

Wanneer het bedrijfsplan en de locatie van het restaurant zijn bepaald en goedgekeurd, dien je jouw financiële gegevens ter beoordeling in. Voor het openen van een Freshly Chopped vragen we een éénmalige fee van € 20.000. Daarnaast betaal je een jaarlijkse royalty’s van 6% en 2% marketing fee. De totale investering in je eigen onderneming bestaat uit je eigen vermogen en een lening van de bank. Dit is tussen de € 150.000 en € 200.000. Het benodigde eigen vermogen is ongeveer 25% van de totale investering.

Zodra de financiën rond zijn, voeren we een directiegesprek om de financiële overeenkomst en kapitaalvereisten om je eigen Freshly Chopped te lanceren te bespreken. Zodra wij tot overeenstemming zijn gekomen, wordt de Head of Terms verzonden en dien je een franchisevergoeding te betalen.

4. Let’s go!

Zodra de overeenkomst is ondertekend, ben je officieel franchisenemer van Freshly Chopped. We zullen je volledig helpen bij het openen van jouw nieuwe restaurant! Wij helpen je bij het werven en opleiden van het personeel, brengen je in contact met onze erkende leveranciers en helpen je met Local Store Marketing. Alles om de start van jouw Freshly Chopped een groot succes te maken!

5. Het kan altijd beter!

Als het restaurant eenmaal geopend is, helpen we je continu om het beste uit je restaurant, omzet en winst te halen. Dankzij de betaalde marketing- en royaltyvergoeding profiteer je van productinnovaties, inkoopcollectief, Local Store Marketing en verbetering van de operationele processen.

Meld je direct aan

Word jij onze nieuwe franchisenemer?