Freshly Chopped komt naar Amsterdam!

Vanaf maandag 20 maart kan ook Amsterdam Zuid-Oost kennis maken met het Ierse en gezonde Freshly Chopped. Deze nieuwe locatie bevindt zich aan het Bijlmerplein aan de rand van de Amsterdamse Poort en is de derde vestiging op Nederlandse bodem.

Makkelijk, snel en gezond

Gezond eten voor iedereen toegankelijk maken, dat is de missie van Freshly Chopped. Het assortiment bestaat uit vers gemaakte salades, wraps, warme burrito’s, açaï bowls, noedelsoepen en gezonde smoothies en sappen. Deze gerechten kunnen op elk moment van de dag gegeten worden en dienen als gezonde, stevige maaltijd. Je kunt zelf een combinatie aan ingrediënten samenstellen of kiezen uit een van de voorgestelde menu-items.

Alle ingrediënten worden gechopped met het Mezzaluna-mes, waardoor de smaken samen komen en de salades gemakkelijk met alleen een vork te eten zijn. Er kan rekening gehouden worden met alle dieetwensen en allergieën: vegetarisch, vegan, halal, glutenvrij of lactosevrij. Alle ingrediënten van Freshly Chopped zijn zonder toevoegingen van suikers of e-nummers en de salades worden geserveerd in een biologisch afbreekbare bowl.

Team Leader

Razendsnel geholpen in je lunchpauze

Freshly Chopped staat ook wel bekend om de snelle service. Ook dit is voor de locatie aan het Bijlmerplein erg belangrijk. Rond de lunchpauze loopt hier veel zakelijk publiek rond, dat op zoek is naar een snelle, maar toch gezonde maaltijd. “Met Click en Collect via de website of de iOS of Android app, kunnen gasten gemakkelijk en snel online hun bestelling plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling op het aangegeven tijdstip klaar staat en opgehaald kan worden.” Aldus Jill Wingender, marketingmanager en verantwoordelijk voor de marketing van Freshly Chopped in Nederland.

Om de snelheid in het restaurant te verhogen, maakt Freshly Chopped ook gebruik van kiosken. Plaats via het digitale scherm eenvoudig je bestelling en wacht tot je naam wordt omgeroepen en je de bestelling kunt aannemen. Toch in de zaak en geen zin om te wachten op een vers bereide maaltijd? Kies dan uit ons “Grab en Go” assortiment. Deze salades, wraps, smoothies en sappen worden ’s ochtends vers bereid en klaargezet in de koeling achter in de zaak. Reken je bestelling gemakkelijk af bij de chopper aan de kassa en je bent ready to go!

Business Catering

Gezonde Business Catering

Met de toenemende vraag naar gezonde lunch- en dineropties, kan Freshly Chopped je ook helpen bij op maat gemaakte business catering. Kies uit een van onze samengestelde business boxen, met een assortiment van kleine wraps, salades en vers fruit. Perfect om samen te delen! Toch liever gerechten van de menukaart kiezen? Dat is ook geen probleem! We denken graag met je mee.

Op maandag 20 maart opent Freshly Chopped om 11:00 haar deuren en zullen er van 12:00 tot 13:00 gratis salades uitgedeeld worden. Ook worden er samples en kortingscodes uitgedeeld! We nodigen je graag uit voor de opening van ons gloednieuwe restaurant! Zien we je dan?

Schrijf je in

Blijf op de hoogte van het laatste Freshly Chopped nieuws door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.